jaakko kalevi

NATT&DAG anmelder ALT: Jaakko Eino Kalevi på John Dee

Lokalet: John Dee er som alltid et ålreit sted å konsert, men er kanskje mest kjent for avgjørelsen om å gå for verdens styggeste font i logoen sin. Litt spennende at man må gjennom en annen bar for å komme inn, men det varer kun noen få sekunder. En veldig dårlig håndtørker på toalettet trekker litt ned, samt altfor høflige toalettgjester som nekter andre toalettgjester å gå derfra «før man er helt tørr». Kjendisfaktor: Daniel Kvammen var kanskje på konserten, men det er litt vanskelig å si sikkert, siden han ser helt vanlig ut og ikke er så veldig kjent. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X