Foto: Simon Skreddernes

HIGH FIVE: Må man bli sparket i pungen for å matche denne falsetten?

Hver uke high fiver vi noen som fortjener det – og spør om det du ikke visste du lurte på. I dag: Kai Gundelach fra Gundelach Hvem: Fremadstormende norsk elektronika-prins som holder sin første soloklubbkonsert på Jaeger i kveld. Hvorfor? Etter singlene «Alone in the Night» og «Spiders» kan det ikke være særlig tvil om at Gundelach er noe av det aller mest spennende som er i ferd med å skje i norsk pop om dagen. Kai Gundelach har så å si blitt Norges heteste pop-potet over natten. Ikke bare har Pharrell Williams forbarmet seg over falsetten hans – i liket med diverse mediehus […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.