Ukas High Five: Mutual Intentions

Det tok sin tid, men endelig har det tonenangivende konseptet Boiler Room forbarmet seg over Norge, nærmere bestemt den driftige gjengen i Mutual Intentions. På lørdag vil Ingensteds bli åsted for musikkanalens populære sending, som potensielt kan bli sett av Boiler Rooms over 1.5 millioner abonnenter. Bak Mutual Intentions finner du musikerne Ivan Ave, Charlotte Dos Santos, Fredfades og Yogisoul, samt Moe Chakiri, Hans Jørgen Wærner Erik Treimann og Stian Nicolaysen. Boiler Room har i løpet av sine fem år som plattform for DJ'er og musikere vokst seg til å bli en av de viktigste kanalene for formidling av undergrunnsmusikk. Omtrent 35 […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X