Foto: Nikolai Kleivan

En totalt mislykket samtale med Teju Cole

Dette intervjuet sto på trykk i NATT&DAG november 2015.  Teju Cole ble fort en av den engelskspråklige litteraturens store stjerner da vandrerromanen Open City ble utgitt i 2012. Siden har essayvirksomhet, Twitter-krangler og Instagram-kunstprosjekter sementert posisjonen hans som en av de mest profilerte, unge, litterære stemmene i USA i dag. Nylig kom Open City ut på norsk (Åpen by), neste år kommer hans første essaysamling, og da NATT&DAG møter ham på et hotell i Stavanger, har han akkurat kjøpt seg nye ørepropper. Cole har med andre ord all grunn til å være i godt humør. Og det er han forsåvidt, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.