Hva jeg lærte av en #SoMe-eksperts #SoMe-foredrag

Som Westerdals-elev får jeg se en del foredrag. Noen av dem er gode, andre er det stikk motsatte. Da jeg gikk inn i auditoriet i dag sto det «Slik bør du bruke sosiale medier i 2016» på storskjermen. Siden det er dårlig stil å snu i døra, tenkte jeg å heller få så mye som mulig ut av tiden det tok. Resultatet er denne rekken med livetweets fra Espen Grimmerts foredrag om sosiale medier, som bedrifter vanligvis betaler  2000 kroner per person for høre.  Trykk "Read next page" for å lese resten Likte du saken? Lik, kommenter, del & subscribe for å bidra […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X