Det beste fra «Kollektivet» (R.I.P.)

Ikveld sender TV2s humorprogram «Kollektivet» sin siste episode på TV2 klokken 22:45. Humorgruppa har laget 9 sesonger med morsomme sketsjer og sanger. TV2-programmet, elsket av Youtube og humorbransjen, men ikke nok av TV2(?) har klart å samle over 50 000 000 views/tittinger/titts på Youtube. I likhet med Ylvis har de klart å skape en internasjonal fanskare på internett. Ja, deres mest sette video, «ÆØÅ», har over 5 000 000 titts på videodelingsnettstedet Youtube. I anledning siste episode har vi laget en liste med noen av våre favoritter. Kjære PULF, hvorfor ble ikke Jørg R.R. Martinsen invitert?   Kollektivet i sitt Ess! […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X