Exploitation og pop art i ultravoldelig, hyperseksualisert forening

MED HEFTEUTGIVELSER som Night Business, Gangsta Rap Posse, Lincoln Washington og The Incredibly Fantastic Adventures of Maureen Dowd, har Benjamin Marra skapt seg et rykte som en pålitelig leverandør av hypervoldelige exploitationtegneserier. Med en estetikk som blander Raymond Pettibon-tegninger med den typen anatomisk forvirrede actiontegneserier som florerte på obskure amerikanske småforlag på 80-tallet, har Marra skapt seg et uttrykk som blander parodi, pastisj og en genuin interesse for vold og sex. Dermed føyer han seg inn i en større trend av nordamerikanske tegneserieskapere som på 10-tallet fordomsfritt har utforsket sjangre og formspråk som i tegneseriemediet hadde sin storhetstid på 80- […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.