Tegneserien Mould Map #4 forsøker å sette dagsorden

DET ER LENGE SIDEN dagsaktualitet var tegneseriemediets styrke. Når det kommer til trender og samfunnsutvikling, er tegneserier ofte håpløst utdaterte eller uforklarlig framsynte, og ettersom bransjen har innsett at den mangler evnen til å sette dagsorden, har den langt på vei trukket seg tilbake til sin egen lille boble. Alle som har sett Doctor Doom gråte for ofrene etter 11. september ser klokheten i dette, men isolasjonismen innebærer også at den kunstnerisk ambisiøse delen av feltet sjelden forsøker seg på noen virkelig betydningsfull og forpliktende dialog med samtiden. Mould Map #4 er unntaket. Etter to overdimensjonerte og interessante utgaver av […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.