Smil & Gift møter Per Ciljan Skjelbred

Dette intervjuet ble først publisert i juni 2011. [6] En stund siden Proffdrømmen og Liverpool nå. Hvorfor ble du ikke jazzballett-stjerne? – Rett og slett fordi jeg syntes håndball og fotball var artigere, og fordi jeg slapp å gå rundt i en trang tricot da. Jeg trives bedre i en løs shorts … [6] Men det blir jo trangere og trangere til dere fotballspillere også nå pga «holding i trøya»-problemet? – Ikke på Rosenborg nei, vi har Adidas og kjører det old School med shorts i str XXL sånn at den kan henge litt ned på knærne. [6] Fra XXL […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X