Foto: Christian Belgaux

Smil & Gift møter Martin Beyer-Olsen – Norges morsomste mann?

[6] Gratulerer med Komiprisen for Årets mannlige TV-komiker! – Tusen takk! [1] Føles det litt som å vinne paralympics? – Nei. [6] Hvem andre var nominert? – Thomas Giertsen himself og Trond Fausa Aurvåg. [6] Du fikk prisen for serien Norske fordommer, som var bra. Men det var jo andre forsøk. I 2014 lagde du og Lars Berrum Berrum & Beyer – verdens beste talkshow. [1] Ikke akkurat! [6] Dere fikk terningkast 1 i Dagbladet. Anmeldelsen var riktignok helt hinsides – men hva skjedde? – Ja, hva skjedde, det er jo spørsmålet. Vi likte det jo veldig godt. Vi stilte oss uforstående til kritikken. Eller, vi forstod den delen av kritikken som gikk på at dette skjønner […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.