Foto: Christian Belgaux

Smil & Gift møter Martin Beyer-Olsen – Norges morsomste mann?

[6] Gratulerer med Komiprisen for Årets mannlige TV-komiker! – Tusen takk! [1] Føles det litt som å vinne paralympics? – Nei. [6] Hvem andre var nominert? – Thomas Giertsen himself og Trond Fausa Aurvåg. [6] Du fikk prisen for serien Norske fordommer, som var bra. Men det var jo andre forsøk. I 2014 lagde du og Lars Berrum Berrum & Beyer – verdens beste talkshow. [1] Ikke akkurat! [6] Dere fikk terningkast 1 i Dagbladet. Anmeldelsen var riktignok helt hinsides – men hva skjedde? – Ja, hva skjedde, det er jo spørsmålet. Vi likte det jo veldig godt. Vi stilte oss uforstående til kritikken. Eller, vi forstod den delen av kritikken som gikk på at dette skjønner […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X