Smalltalk med albumaktuelle Dråpe

Etter suksessen med debuten «Canicular Days» fra 2013, spilte Dråpe på Øya og Roskilde, i Tyskland, USA og Canada. Siden har bandet gjennomgått det presseskrivet beskriver som en «bandkrise», byttet ut vokalist Hanne Olsen Solem og spilt inn et nytt album, som slippes i dag, fredag 9. oktoper, og feires med konsert på Parkteatret neste lørdag. I et intervju med NATT&DAG i forbindelse med førsteskiva sa dere at den norske tittelen på tredjeskiva skulle være «Tid for gråt». I dag kommer andreskiva «Relax/Relapse» – hva er den norske tittelen? «Chill/Tilbakefail»? Hehe! – Hahahaha. Det er faen meg et bra forslag, ass! […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X