Chain Wallet

Ny låt fra Bergens neste – og beste – eksportartikkel Chain Wallet

De ble nominert til NATT&DAG-prisen for Årets Konsert allerede i sitt første år som band, og det med kun to låter i det såkalte beltet. Nå kommer låt nummer tre – «Shade» – som allerede har fått et slags poetisk essay i sin ære på det internasjonale musikknettstedet 405. Tiden frem til den vanskelige tredjelåta har tatt lang tid (de to siste kom i august 2014), og i mellomtiden har de har spilt på seg erfaring på alt fra Dattera til Hagen i Oslo til Tre Brør i Voss. Men hvorfor er de så UTROLIG treige? – Vi slipper ny singel […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X