Med verden som klubb​: ZZK Records møter pengemaskineriet med innovasjon og pågangsmot

I 2007 kokte klubbscenen i Buenos Aires, nærmere bestemt i bydelen San Telmo. Bydelen ligger vegg i vegg ved det legendariske La Boca-distriktet, mest kjent for fotballaget sitt, høy kriminalitet og en liten stripe med hus malt i sterke farger, til turisters fornøyelse. En kreativ plattform ved navn ZZK Records skulle springe ut av en ukjent klubb i San Telmo før den fant veien til klubb Niceto i den langt mer fasjonable bydelen Palermo. Med sterke røtter i folkloristisk musikk, cumbia, dubstep, hiphop og dancehall, fusjonerte utøverne fra ZZK Records sjangrene de ønsket seg, godt støttet opp av grunnleggeren Grant […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.