Med verden som klubb​: ZZK Records møter pengemaskineriet med innovasjon og pågangsmot

I 2007 kokte klubbscenen i Buenos Aires, nærmere bestemt i bydelen San Telmo. Bydelen ligger vegg i vegg ved det legendariske La Boca-distriktet, mest kjent for fotballaget sitt, høy kriminalitet og en liten stripe med hus malt i sterke farger, til turisters fornøyelse. En kreativ plattform ved navn ZZK Records skulle springe ut av en ukjent klubb i San Telmo før den fant veien til klubb Niceto i den langt mer fasjonable bydelen Palermo. Med sterke røtter i folkloristisk musikk, cumbia, dubstep, hiphop og dancehall, fusjonerte utøverne fra ZZK Records sjangrene de ønsket seg, godt støttet opp av grunnleggeren Grant […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X