Ketsjup & Sennep på Hendrix Ibsen: – Dårlig navn, bra vareheis

– Er det her ja! Jeg har jo hørt om Valhall! Ketsjup styrte en sølvgrå tandemsykkel som passerte et nybygd parkeringshus og forsvant ned i en skyggefull dal. – Vulkan heter det. Valhall? Du blander sammen Vulkan og det der, svarte Sennep fra baksetet og pekte på Mathallen. Sykkelen stoppet utenfor kveldens destinasjon: Hendrix Ibsen, som i følge seg selv er «Oslos første kaffebar som også har fokus på mikrobrygget øl og vinyl». Det var derfor ikke veldig sjokkerende at skiltet utenfor lokalet sa «Bob Dylan på nordnorsk kl. 20». Den nordnorske Dylan-duoen lokket fra scenen, men Ketsjup & Sennep […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X