Foto:

Prins Thomas: – Unnskyld, kan du gi meg den, eh, Prompemann?

– JEG ER HJEMMEVÆRENDE husfar, sier «Prins» Thomas Moen Hermansen, som om det var skammelig å ikke være på jobb klokken ti en mandag formiddag. Han haster barbeint rundt i rekkehuset sitt i Asker, og stuer vekk en tom Laphroaig-flaske og en kosebamse, mens han bedyrer at kona er livredd for at folk skal oppfatte ham som uryddig. Vi noterer samtidig: «uryddig studio». – Å, nei! Jeg glemmer at jeg blir intervjuet. Prins Thomas har formet norsk elektronisk musikk, og er en av et utall skjeggete ansikter bak «Oslodiscoen», en forsøksvis samlebetegnelse på det merkelige, og på sett og vis […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X