ENO gir ut musikkårbok: – Skal ta tak i noe av det vi mener bør diskuteres og snakkes om fra musikkåret 2015

Musikkmagasinet ENO ble 4,5 år og atten utgaver gammelt, og fikk i 2014 både prisen «Årets tidsskrift» og den triste æren av å legge seg selv ned. Nå har ENO gjenoppstått – i bokform. Først fyldig tidsskrift på matt papir. Så videosatsing. Nå musikkårbok som «skal løfte frem det [dere] mener er det viktigste som har skjedd i musikkåret 2015». MÅ dere prøve å finne opp musikkjournalistikk på nytt en gang i halvåret, Eirik Kydland, tidligere redaktør i ENO, nå musikkårbok-redaktør (sammen med Synne Øverland Knudsen)? – ENO har alltid vært et frihetsprosjekt. Vi gjør ting vi synes er morsomme og meningsfulle. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.