Bildeserie: Tjukke katter i kunst

Denne artikkelen ble først publisert i 2014, men vi har valgt å trekke den opp på fronten igjen på grunn av kunstkatters konstante relevans til kunstverden og livet selv. Som vi har sagt før: Er det noe NATT&DAG virkelig behersker, noe vi føler vi får til, så er det kattesaker. Kattegladsaken i dag handler om, trommevirvel … tjukke katter og kunst! Yep! Menneskeheten og kattene highfiver hverandre å går nå opp i en høyerestående kulturell enhet vi aldri har sett maken til. Her får vi se kattene boltre seg i vår rike kunsthistorie. Fra den italienske renessansen, til de flamske […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X