Foto: Francisco Munoz

Smil & Gift møter Trude Drevland

Dette intervjuet ble første gang publisert i desemberutgave 2011, men vi har trukket det frem på fronten igjen på grunn av de pågående Drevland-bruduljene. – Vent, jeg må bare ha på briller. Jeg ser ikke en skit uten briller … skal vi se … 1961! Kjedet er fra 61. Dette skjønner du, dette er et av de flotteste ordførerkjedene i hele Norge. De andre kjedene er så spinkle.Dette er massivt og vakkert – akkurat som byen vår. Det er et flott kjede, men det må brukes med omhu. Monica (Mæland, byrådsleder, jour. anm.) pleier å erte med at jeg sikkert sover med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X