NRK: – Vi loller på ingen måte bort valget!

Debattredaktør i Natt & Dag, Vilde Sagstad Imeland, kom til en erkjennelse da hun fulgte NRKs valgsendinger: Hun tror ikke NRK vil at hun som seer skal ta demokratiet seriøst. Dette bygger hun på en personlig oppfatning av at vi med bruken av Niklas Baarli og Mathias Nylenna fra radioprogrammet Verdens rikeste land , la en «ironisk hinne» over NRKs valgturné. Debattredaktøren leker seg med følgende tenkte scene fra vår valgplanlegging: «Folkens! Ingen gidder å se på kjedelig politikk lenger. Hvordan kan vi sprite opp demokratiet? Hvordan kan vi få kommune-Norge til å lolle?» Debattredaktøren bommer dessverre i sin analyse. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.