NRK: – Vi loller på ingen måte bort valget!

Debattredaktør i Natt & Dag, Vilde Sagstad Imeland, kom til en erkjennelse da hun fulgte NRKs valgsendinger: Hun tror ikke NRK vil at hun som seer skal ta demokratiet seriøst. Dette bygger hun på en personlig oppfatning av at vi med bruken av Niklas Baarli og Mathias Nylenna fra radioprogrammet Verdens rikeste land , la en «ironisk hinne» over NRKs valgturné. Debattredaktøren leker seg med følgende tenkte scene fra vår valgplanlegging: «Folkens! Ingen gidder å se på kjedelig politikk lenger. Hvordan kan vi sprite opp demokratiet? Hvordan kan vi få kommune-Norge til å lolle?» Debattredaktøren bommer dessverre i sin analyse. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X