Ketsjup & Sennep på Brewdog: – Dyrt øl, vondt vann

– Det heter egentlig Brewdog, det er et ølmerke. Men på grunn av alkoloven må de kalle det BD57, forklarte Sennep. – Åja. Men på Ocean har de Munkholm-markiser? påstod Ketsjup. – Munkholm er ikke alkohol, din jævla kork, lo Sennep. Sommeren stod på hell, det var tidlig fredag kveld, og Ketsjup & Sennep stod utenfor den nyåpnede puben i bunnen av Markveien i Oslo. Noen små krittbokstaver på døren var alt som avslørte hva stedet het. Innenfor døra fant de to seg noen krakker med gateutsikt. I vinduet lå det en bitteliten meny med bitteliten skrift og et bittelite […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X