INSTATIRSDAG: @thetruezweizz

Photoshopping av av albumcovere er ingen ny kunstform, men sjeldent er de av den kvalitet vi presenterer for dere i dag. Journalist og musiker Svein Egil Hatlevik lager nye varianter av coverne til klassiske black metal-album som Mayhems De Mysteriis Dom Sathanas og Darkthrones A Blaze in the Northern Sky, med referanser til dagsaktuelle hendelser i norsk presse eller alt mulig annet som måtte rime på sathanas. Han har gitt oss svar på noen proberende spørsmål og med stødig hånd plukket ut sine ti sathanas-favoritter. Hvordan startet dette... prosjektet? Det skriver seg vel strengt tatt tilbake til et intervju i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X