En sober guide til å feste

Denne teksten er støttet av Helsedirektoratet, og ble først publisert i NATT&DAGs studentguide, ute nå. Tenkt deg UT? Men har du også tenkte deg opp i ålreit tid dagen etter, uten så mye styr og ståk og kjas og mas? Disse fest-tingene kan du helt fint gjøre selv om du er edru, og så slipper du alle ulempene med å tylle i deg alkohol. ​Kommuniser skriftlig Er man full bør kommunikasjon over internett og sms være sporadisk og vanskelig for personen du kommuniserer med å forholde seg til. Begynn gjerne kvelden med å bruke lang tid på å skrive morsomme, sammenhengende […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X