– For Aftenposten er det overraskende at man kan være popstjerne og god låtskriver på samme tid

I fjor ga Taylor Swift ut et popalbum av en annen verden. Plata het 1989. For noen uker siden ble det kjent at den såre og melankolske (men på scenen vittige) gitarmannen Ryan Adams skulle covre ikke bare én eller to sanger, men hele jævla plata. Jeg digger Ryan Adams, jeg DIGGER Taylor Swift, og tenkte: Så kult! Jeg tenkte: dette er en kjærlighetserklæring fra en stor låtskriver til en annen, og det skal bli morsomt å høre disse sangene i en helt annen sammenheng. Bare god stemning, tenkte jeg. Det samme tenkte jeg da jeg hørte plata. En forglemmelig, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X