En illustrert guide til det drinken på byen ikke forteller deg

Dette intervjuet er støttet av Helsedirektoratet, og ble først publisert i NATT&DAGs studentguide, ute nå. Hvis du kjøper en pakke sigg på butikken får du sterke advarsler fra helsemyndighetene som ønsker å minske inntaket av det som er helseskadelig . Men kompis, hvis du kjøper en drink ute på byen, ser du derimot sjeldent annen merking enn en fargerik paraply eller et sukkerbelagt bær. Her er derfor en guide til det drinkmenyen ikke forteller deg.   Churchill Serveres i martini-glass. Lages på blod, svette og tårer, og kan ved stort inntak føre til det samme. Vil føre til at du […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X