Sjekk ut André Bratten på Ultimafestivalens avslutningskonsert

En ultimat uke går mot slutten.

SPONSET INNHOLD
b
a

Vi har både gode og dårlige nyheter: Det nærmer seg Ultimafestivalens avslutningskonsert.

Festen er over/det er mer kake igjen, etc. Avslutningskonserten kombinerer høyt og lavt og sammenstiller på symptomatisk vis spacedisco og ambrosiansk lovsang, slik seg hør og bør skal man med rette kunne kalle seg en ekte samtidsmusikkfestival. Disco- og minimalhouse-predikant André Bratten slår seg sammen med komponist og fiolinist Ole-Henrik Moe, og skal fremføre sitt skreddersydde verk for årets festivals svanesang.

Dette (antagelig) i kontrast til Oslo Domkor og Ensemble Allegria sin fremføring av den estiske kirkemusikkomponisten Arvo Pärts opus magnum «Te Deum», et stykke sakral minimalisme med kor, strykere, piano og vindharpe i førersetet. Hummer og kanari, altså (eller hva det heter) på denne «grand finale»-kvelden.

Ultimafestivalens avslutningskonsert går ned 19. september i  Oslo Domkirke – FB-event her.