Bildeserie: Prins på prøve

Kronprins Haakon virker ubekvem om dagen. Ingen har sagt at det er lett å bli stilt til veggs av norske journalister, men på mandag satte Norges neste konge en ny bunnotering når det kommer til håndtering av presse. På spørsmål om den mystiske eieren av «Mia Elise» – luksusyachten som etter sigende koster 2 millioner å leie i uka – vred han seg, stønnet, smilte usikkert, så opp, ned og til siden, før han sa at han «ikke hadde lyst til å svare på flere spørsmål om det akkurat nå».

Fanken heller, Kronprins Haakon Magnus. Det er åpenbart at du var på feil sted til feil tid. Hvorfor havner du alltid i sånne situasjoner?

NATT&DAG har lett gjennom det digitale arkivet og funnet ut at Kronprins Haakon har mislyktes totalt når det kommer til å lære av sine egne feil.

Treholt Quart Munch Kake Fotballfrue Armstrong Anundsen

X