Bartendernes skrekkhistorier

Dette intervjuet er støttet av Helsedirektoratet, og ble først publisert i NATT&DAGs studentguide, ute nå. Lars Hvidsten Noen damer i 50-årene hadde sånn «damenes julebord». Etter at de hadde sittet der i noen timer og bestilt mer og mer rødvin gikk hun ene på do. Da hun kom tilbake til bordet og satt seg ned igjen spydde hun plutselig. Hun spydde knallrødt over sin hvite Chanel-jakke, over hele bordet og over alle venninnene. Hun ble jævlig flau, og stakk med en gang.​ Vida Lill Gausemel Vi har endel overstadig berusa folk innom. Vi har heldigvis vakter på kveldstid og får […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X