Foto: Tore Winsents

MOTE: Hardcruise i Oslofjorden

Si hva du vil om musikken, hardstylere har i hvert fall helt rå stil. Vi ble med på hardcruise i Oslofjorden med M/S Bjørvika og danset oss over bøljan blå med en fyr med blått hår som matchet skosålene, en Sofi Oksanen-cosplayer og en dame i rent sølv. Trykk på play og la deg inspirere.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X