Konkurransevilkår Mazda

Konkurransevilkår   Krav til vinnere Du må: Være bosatt i Norge Være 18 år eller eldre Ha gyldig førerkort klasse B Kunne kommunisere skriftlig og muntlig på engelsk Den du tar med deg må også være over 18 år. Om premien Premien, «Challenge the Rhythm Experience», består av en tur til Amsterdam for 2 personer med Mazda fra 16. til 18. oktober 2015. Turen inkluderer: Fly tur/retur på økonomiklasse  2 netter i delt dobbeltrom på hotell inkl. frokost Transport til/fra flyplass i Amsterdam Transport til/fra event i Amsterdam Måltider: Middag fredag, lunsj og middag lørdag Billetter til Amsterdam Music Festival […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X