Estisk holocaust og taiwansk wuxia: 4 filmanbefalinger fra Den Norske Filmfestivalen i Haugesund

Den Norske Filmfestivalen i Haugesund er i grunn lite annet enn et bransjetreff og en smaksbuffet for landets kinosjefer, men i år har det like fullt stått noen fantastiske filmer på programmet. Vi presenterer herved en håndfull av disse, med oppfordring om at du for all del får de med deg når de finner veien til din lokale kino. Der vindane møtes (Martti Helde, Estland) Har du hørt om «det sovjetiske holocaust»? Under Andre verdenskrig ble over 40 000 mennesker fra de baltiske landene drept eller deportert til Sibir av Stalin-regimet. Heldes tilnærming er både usedvanlig og vellykket: Han lar ikke skuespillerne […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X