Anders Anundsen – Trygghet i hverdagen (Dubstep ReMiX)

Halla dude! Har du hørt den podcasten «Serial»? Fet! Uansett, har du sett den SYKT døve nye videoen til Justisdepartementet? BLÆÆH. Ræva, dritkjedelig. Våpen ditt og fengsel datt. Den er en halvtime lang, hvem ORKER det i 2015? Ingen. Derfor har vi mekka en 2 minutters dubstep-edit, noe som FAKTISK er kult. ENJOY!

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X