Topp 7 reaksjoner på Toojis analsex ved alteret

Reaksjonene lot ikke vente på seg da Tooji i går lanserte sin musikkvideo til sangen «The Father Project». Biskop Gunnar Kvarme omtalte videoen, som inneholder såkalt «intime scener» mellom to menn foran alteret i Frogner kirke, for «helt uakseptabel» og en «grov misbruk av kirkerommet». Herdet som vi er i NATT&DAG-reaksjonen, hva homosex og blasfemi angår, lar vi ikke Toojis pulserende setemuskulatur sjokkere oss nevneverdig. I videoen, som har gått i loop på storskjerm her i Skyskraperen siden i går formiddag, er det snarere statistenes reaksjoner som har fattet vår interesse. Se bare på denne kirkegjenger-gjengen:  

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X