Norges verste ambassadører

Hvem er Norges verste ambassadører?

NATT&DAG lagde denne listen i 2015. Store deler av den gjelder fortsatt, dessverre. HELT SIDEN DE FØRSTE pelskledde huleboerne fulgte isen nordover og bosatte seg i det som en dag skulle bli Verdens Beste Land™ har nordmenn tatt det fatale valget å reise tilbake ut i den store verden. Og helt siden den første vikingen byttet hjelmen inn i sandaler og skjorte med palme på, har vi som ble igjen gremmet oss over det jevnt over elendige inntrykket vi gjør hver gang vi forlater landet. NATT&DAG har tatt ansvar og leverer en liste med forslag over hvem som må hentes hjem, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X