– Heller etisk og inkonsekvent, enn konsekvent likegyldig

Dersom du har eit etisk prinsipp eller to i livet har du nok òg møtt dei menneska som ikkje har dette. Desse vil  klaga deg for å ikkje vera konsekvent. Har du som prinsipp å kjøpa rettferdig kaffi kritiserer dei deg for at du ikkje kjøper rettferdig sjokolade. Om du prøver å halda deg borte frå palmeolje konfronterer dei deg med at det nok var palmeolje i den sjokoladen du åt den gongen. Menneske utan moral bryr seg ikkje. Dei vil gjerne konfrontera oss med at me uansett vil måtte bryta prinsippet før eller sidan og dei prøver å få […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X