Er feminister nedlatende mot andre kvinner?

I en pågående debatt om såkalt intimkirugi skriver kulturredaktør i Universitas Julie Kalager at kvinner må få legge seg under kniven uten å bli stakkarsliggjort. Kalager er lei av det hun kaller «feministenes redningsaksjoner», og nevner i samme vending et par andre feministiske tiltak hun mener nærmest kan virke mot sin hensikt. Bøker som Oda Faremos Bullshitfilteret får, sammen med forslag om å merke retusjert reklame, kriminalisere intimkirurgi og forby hijab, gjennomgå ved å bli kalt «halvhjerta oppskrifter på å ta knekken på presset en gang for alle». NATT&DAG kontaktet et knippe hjelpsomme feminister for å få svar på tiltale. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X