Er feminister nedlatende mot andre kvinner?

I en pågående debatt om såkalt intimkirugi skriver kulturredaktør i Universitas Julie Kalager at kvinner må få legge seg under kniven uten å bli stakkarsliggjort. Kalager er lei av det hun kaller «feministenes redningsaksjoner», og nevner i samme vending et par andre feministiske tiltak hun mener nærmest kan virke mot sin hensikt. Bøker som Oda Faremos Bullshitfilteret får, sammen med forslag om å merke retusjert reklame, kriminalisere intimkirurgi og forby hijab, gjennomgå ved å bli kalt «halvhjerta oppskrifter på å ta knekken på presset en gang for alle». NATT&DAG kontaktet et knippe hjelpsomme feminister for å få svar på tiltale. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.