AUF-leder: – Å ville legalisere narkotika kan være egoistisk

I en kommentar på nd.no skriver Aksel Braanen Sterri at norsk ruspolitikk er formet av puritanisme og dårlig politisk håndverk. Jeg er helt enig i analysen. Det er på tide at norsk ruspolitikk går i en ny retning. Men legalisering er ikke løsningen vi ser etter. Legalisering av narkotiske stoffer er foreslått som en ny og radikal løsning på rusproblematikken. Idéen kan forsvares ut fra minst to ulike perspektiver: enten fordi man mener at enkeltmennesket skal ta sine valg helt uavhengig av eksterne begrensninger, eller fordi man mener regulert kjøp og salg vil fungere bedre enn dagens ruspolitikk. Førstnevnte er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X