AUF-leder: – Å ville legalisere narkotika kan være egoistisk

I en kommentar på nd.no skriver Aksel Braanen Sterri at norsk ruspolitikk er formet av puritanisme og dårlig politisk håndverk. Jeg er helt enig i analysen. Det er på tide at norsk ruspolitikk går i en ny retning. Men legalisering er ikke løsningen vi ser etter. Legalisering av narkotiske stoffer er foreslått som en ny og radikal løsning på rusproblematikken. Idéen kan forsvares ut fra minst to ulike perspektiver: enten fordi man mener at enkeltmennesket skal ta sine valg helt uavhengig av eksterne begrensninger, eller fordi man mener regulert kjøp og salg vil fungere bedre enn dagens ruspolitikk. Førstnevnte er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.