N&D i Cannes: – Uforståelig at to timer fuglekvitring omtales som vilt underholdende

ETTERSOM ÅRETS Cannes-utgave var mitt andre møte med festivalen, var det vesentlig enklere å orientere seg i filmmekkaet nå enn første gang. Likevel er jeg å regne som en Cannes-novise, særlig sammenlignet med filmkritiker-veteraner som har vendt tilbake til croisetten (den lange promenadegaten) i en årrekke. Med ett ben innenfor og ett ben utenfor den glupske kjeften til alle filmfestivalers mor, har jeg kanskje et mer observerende blikk på begivenheten enn hva mer rutinerte festivaldeltakere har. På ett punkt skiller ikke Cannes-festivalen seg fra hvilken som helst annen festival jeg har besøkt: Den er en vakuumfylt boble, som yrer av […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.