N&D i Cannes: – Uforståelig at to timer fuglekvitring omtales som vilt underholdende

ETTERSOM ÅRETS Cannes-utgave var mitt andre møte med festivalen, var det vesentlig enklere å orientere seg i filmmekkaet nå enn første gang. Likevel er jeg å regne som en Cannes-novise, særlig sammenlignet med filmkritiker-veteraner som har vendt tilbake til croisetten (den lange promenadegaten) i en årrekke. Med ett ben innenfor og ett ben utenfor den glupske kjeften til alle filmfestivalers mor, har jeg kanskje et mer observerende blikk på begivenheten enn hva mer rutinerte festivaldeltakere har. På ett punkt skiller ikke Cannes-festivalen seg fra hvilken som helst annen festival jeg har besøkt: Den er en vakuumfylt boble, som yrer av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X