Øst mot vest-anmeldelse: Bergen-rapper Fjoddelord og Horten-rapper Larsiveli

Bergen har lenge gått i bresjen for å ha en upretensiøs tilnærming til rapmusikk. Tier’n og Lars radbrekte og sjonglerte norsk grammatikk med en lekenhet som såvidt meg bekjent ikke eksisterte i Oslo tilbake i 2005. A-laget har hovedsakelig alltid hatt en hedonistisk oppstemthet, og artister som Yoguttene og $ushi X Kobe har i det siste årene fjollet rundt på alvorlig vis til glede for alle som mener norsk østlandsrap har vært preget av for mye selvhøytidelighet. I etterdønningene av disse artistene har det kreative kollektivet Bergen Burning plukket opp et mer britisk grime-sound med låta «Fjoddelord». «Eg driiter G […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.