Gratisversjonen av den Tidal-eksklusive videoen til Nicki Minaj og Beyoncés «Feeling Myself» fjernet

Jay-Z har lenge kunnet smykke seg med å være en kremmer av rang, som for eksempel evner den utrolige bedriften av å «Sell fire in hell», men denslags koketteri må han lengre ut på bondelandet med om dagen. Hans hi-fi- og artistdrevne strømmetjeneste Tidal har blitt latterliggjort siden den ble lansert som et alternativ til den langt billigere tjenesten Spotify, fordi han – sammen med fattigfranser som Madonna, Rihanna og Daft Punk – dro en Robin Hood i revers da de uttrykte genuin sorg og fortvilelse over at lyttere ikke subsidierte dem nok. Nå får Tidal enda en torn i siden. I et desperat […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X