Gratisversjonen av den Tidal-eksklusive videoen til Nicki Minaj og Beyoncés «Feeling Myself» fjernet

Jay-Z har lenge kunnet smykke seg med å være en kremmer av rang, som for eksempel evner den utrolige bedriften av å «Sell fire in hell», men denslags koketteri må han lengre ut på bondelandet med om dagen. Hans hi-fi- og artistdrevne strømmetjeneste Tidal har blitt latterliggjort siden den ble lansert som et alternativ til den langt billigere tjenesten Spotify, fordi han – sammen med fattigfranser som Madonna, Rihanna og Daft Punk – dro en Robin Hood i revers da de uttrykte genuin sorg og fortvilelse over at lyttere ikke subsidierte dem nok. Nå får Tidal enda en torn i siden. I et desperat […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.