Nesoddbåten: Et smitteskip som frakter sykdom inn til hovedstaden

Tidligere i år sendte vi et kamerateam til Nesodden for å finne ut hvorfor beboerne der ute, i større grad enn noen andre i landet, nekter å vaksinere seg selv og barna sine. Siden hørte vi ikke mer fra dem. LES OGSÅ: Velkommen til Nesodden kommune – vaksinasjonsmotstandens høyborg Men natt til 17. mai ble en hylleblomstsaft-flaske skyldt i land på Ingierstrand utenfor Oslo, og plukket opp av en årvåken Follo-russ. I flasken lå et minnekort og adressen til NATT&DAG-skyskraperen i Oslo sentrum. På minnekortet fant vi, foruten en rekke svært forstyrrende video-selfies og uklare bilder av det som ser ut som en slags […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.