Nesoddbåten: Et smitteskip som frakter sykdom inn til hovedstaden

Tidligere i år sendte vi et kamerateam til Nesodden for å finne ut hvorfor beboerne der ute, i større grad enn noen andre i landet, nekter å vaksinere seg selv og barna sine. Siden hørte vi ikke mer fra dem. LES OGSÅ: Velkommen til Nesodden kommune – vaksinasjonsmotstandens høyborg Men natt til 17. mai ble en hylleblomstsaft-flaske skyldt i land på Ingierstrand utenfor Oslo, og plukket opp av en årvåken Follo-russ. I flasken lå et minnekort og adressen til NATT&DAG-skyskraperen i Oslo sentrum. På minnekortet fant vi, foruten en rekke svært forstyrrende video-selfies og uklare bilder av det som ser ut som en slags […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X