Helseminister Bent Høie til N&D: – Ironi ;)

«Bent Høies omorganisering kan sette norsk rusforskning tilbake 15 år.» Det skrev NATT&DAGs ruskommentator Jon Olsen da det i forrige uke ble klart at Statens institutt for rusmiddelforskning (SIRUS) skal underlegges Folkehelseinstituttet (FHI). Olsen mener FHIs mandat om å gi entydige råd til regjering og befolkning kolliderer med den frie forskningen, og mener det er grunn til å frykte at forskningen må lide: «Skal landets informasjon om tobakk komme fra anti-tobakkslobbyen? Skal avholdsfolk være de eneste som uttaler seg om alkohol?» Helseminister Bent Høie (H) er naturligvis ikke enig i at forslaget hans skal ødelegge noe som helst. Han tok […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X