Foto:

Jørgen Nordeng intervjuer Shaggy: Fem gode grunner til å slutte å gjøre narr av dancehallkongen

Som dancehallentusiast og reggaeambassadør (og kjent som Jørg-1 og Joddski både i Tungtvann og som soloartist, red. anm.) er det få ting som gjør meg så forbanna som de overbærende smilene, ironiske lårklaskene og gapskrattene jeg blir møtt med når jeg omtaler Shaggy som en av de største innen dancehall og reggae. Tilsynelatende tror de aller fleste at han er en has-been, som hadde et par latterlige hits på 90-tallet. Novelty-låter som vi kan le av i dag. Han blir promotert som en slags etterlevning fra denne tida når han skal spille konsert her i landet. Ta på deg saggebuksa, Ball-genseren, Dosse […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.