Foto:

Jørgen Nordeng intervjuer Shaggy: Fem gode grunner til å slutte å gjøre narr av dancehallkongen

Som dancehallentusiast og reggaeambassadør (og kjent som Jørg-1 og Joddski både i Tungtvann og som soloartist, red. anm.) er det få ting som gjør meg så forbanna som de overbærende smilene, ironiske lårklaskene og gapskrattene jeg blir møtt med når jeg omtaler Shaggy som en av de største innen dancehall og reggae. Tilsynelatende tror de aller fleste at han er en has-been, som hadde et par latterlige hits på 90-tallet. Novelty-låter som vi kan le av i dag. Han blir promotert som en slags etterlevning fra denne tida når han skal spille konsert her i landet. Ta på deg saggebuksa, Ball-genseren, Dosse […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X