Bodøclot! Halvdan Sivertsen med overraskende dancehall-hit

Ok, så den rareste ting-ting-e-ling ramlet dalet ned i innboksen min i går. Tingen het «True Story». Sjekk den her: Nå har jeg ikke klart å finne noe som helst info på nett om dette, men tre ting er sikkert: 1) Det er alle dancehallfans' gode og drikkfeldige gamle venn Fambo (tidligere Future Fambo, enda tidligere Future Troubles), samt danseglade Richieloop fra Jamaica som står for vokalen. Førstnevnte kjenner vi kanskje best fra Beenie Man-samarbeidet «Rum & Redbull». som var en stor hit for et par år siden. men Fambo har hatt hits i dancehallen siden «Kung Fu» på midten […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X