Foto: Iselin Tara Rathke

Bildeserie: Slippfest av NATT&DAGs nisselue-utgave på taket av Rockefeller

Vi lanseringsfestet ut NATT&DAGs mai-nummer – den store nisselue-utgaven – med grilling og festing på Leiligheten, taket av Rockefeller, på fredag! Sjekk bildene i galleriet under! Les mer om det nye nummeret HER  og stikk og hent avisen i ditt nærmeste stativ eller les på nett HER. [nggallery id=855]  

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X