Foto: Hans Nøstdahl

10 offentlige kunstverk som aldri burde vært laget

Stålet utenfor Thon Hotel Opera Møt Stålet. En mer selvsentrert og selvgod drittsekk skal du lete lenge etter. Han har akkurat ankommet Thon Hotel Opera etter en reise på øvre middelklasse-billett med SAS, før han bredbent tok opp to seter på Flytoget mens han ladet mobilen. Da han spankulerte nedover Dronning Eufemias gate på vei mot Thon Hotel Opera hadde han tenkt «nå skal det knulles», og idet han setter koffertene ned foran Thon Hotel Opera og lener seg tilbake i den lave kveldsolen, tenker han: «Nå skal det faen meg knulles». Stålet er ikke bare alt som er galt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X