Ryktene om Tom Sandbergs bortgang kan synes overdrevet

VINNEREN AV NATT&DAGs Oslopris for Årets kunst, Tom Sandberg, har denne våren en stor utstilling på Kunstnernes hus – post mortem! Tatt dette litt uvanlige premisset i betraktning, undret vi på hva slags utstilling detta kom til å bli. For å få litt mer klarhet i saken huket vi tak i Sandbergs venn og kurator bak utstillingen, Sune Nordgren. Det blir en stor utstilling, men sikkert overraskende og kanskje kontroversiell? Hei Sune! Hva er motivasjonen for gjøre denne utstillingen nå? – Etter hans store utstilling på Lillehammer Kunstmuseum i 2011, snakket jeg ofte med Tom om å gjøre noe i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X