Foto:

Velkommen til Nesodden kommune – vaksinasjonsmotstandens høyborg

USA, 2015: På nettsiden Jenny McCarthy Body Count har det siden 2007 foregått en telling av dødsfall. Tallet er på 8973, og dødsfallene skyldes, ifølge nettsiden, manglende vaksinering. Kampanjen holder skuespiller og modell Jenny McCarthy ansvarlig for dødsfallene. For ett år siden gikk Hollywood-profilen ut og oppfordret foreldre til å slutte å vaksinere barna sine. McCarthy mener nemlig at autismen til sønnen Evan ble utløst av en vaksine. Siden teller også antallet tilfeller av autisme som direkte er linket til vaksinasjon. Tallet er på 0. NORGE, 2015: I et kommentarfelt på Facebook-siden Nesodden debattforum diskuteres det hvorvidt det er greit […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.