Foto:

Velkommen til Nesodden kommune – vaksinasjonsmotstandens høyborg

USA, 2015: På nettsiden Jenny McCarthy Body Count har det siden 2007 foregått en telling av dødsfall. Tallet er på 8973, og dødsfallene skyldes, ifølge nettsiden, manglende vaksinering. Kampanjen holder skuespiller og modell Jenny McCarthy ansvarlig for dødsfallene. For ett år siden gikk Hollywood-profilen ut og oppfordret foreldre til å slutte å vaksinere barna sine. McCarthy mener nemlig at autismen til sønnen Evan ble utløst av en vaksine. Siden teller også antallet tilfeller av autisme som direkte er linket til vaksinasjon. Tallet er på 0. NORGE, 2015: I et kommentarfelt på Facebook-siden Nesodden debattforum diskuteres det hvorvidt det er greit […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X