Nesodden er mørket der byen slutter: Forstemmende forstedsgranskning av Thomas Seltzer

Denne teksten ble først publisert i NATT&DAGs novermberutgave i 1999, og blir nå republisert i forbindelse med saken om Nesodden - vaksinemotstandens høyborg i konspirasjonsnummeret april 2015. Det er ikke så lenge siden vi alle krabbet rundt nakne i gjørma på savannen. Noen av oss gjør det ennå, uten at vi er helt klar over det. Dessuten går det mot mørkere tider. Jeg er en sinnsykt tøff fyr, og jeg er derfor tøff nok til å innrømme at det finnes noen få ting som virkelig skemmer meg, nemlig: a) hai, b) Lars Sponheim og c) Mørket. Felles for alle tre […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X