NATT&DAG anbefaler: Mirejam Shala i Telegrafbygningen

For de av dere som ikke husker eller kjenner til det, var altså tvillingene (!) Martine & Mirijam et aldri så lite kultfenomen i Oslos undergrunn på 90- og 2000-tallet. Historiene vi hører er mildt sagt mind blowingly morsomme og crazy – på den gode måten! Så denne opptredenen, som skjer etter et tiår med base i Stockholm, lover absolutt godt. Vi slo av en prat med Maria Horvei, kommunikasjonsansvarlig på UKS for finne ut av wsup, whoop, whoop og alt det der . Hei, Maria!  Så, hva skjer denne onsdagen og torsdagen på UKS? Selveste Mirejam Shala gjør to […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X