Fire nye elektroniske artister til Øya

Øya-programmet begynner å fylles opp, men det er fortsatt noen overraskelser igjen. Fire av dem er Jackmaster (UK), Holly Herndon (US), André Bratten og Smerz. De skal alle spille på den nye Øya-scenen for elektronisk musikk, et samarbeid med HiFi-klubben, som ifølge Øya selv stiller med «verdens beste PA-anlegg». Jackmaster (UK) er en mildt sagt allsidig DJ, og er en av bakmennene til den anerkjente Numbers-etiketten og partner in crime med storheter som Seth Troxler, Eats Everything og Skream. Holly Herndon (US) lager mørk og eksperimentell elektronisk musikk. Debuten Movement fra 2012 ble hyllet opp i skyene, blant annet av […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.