Fire nye elektroniske artister til Øya

Øya-programmet begynner å fylles opp, men det er fortsatt noen overraskelser igjen. Fire av dem er Jackmaster (UK), Holly Herndon (US), André Bratten og Smerz. De skal alle spille på den nye Øya-scenen for elektronisk musikk, et samarbeid med HiFi-klubben, som ifølge Øya selv stiller med «verdens beste PA-anlegg». Jackmaster (UK) er en mildt sagt allsidig DJ, og er en av bakmennene til den anerkjente Numbers-etiketten og partner in crime med storheter som Seth Troxler, Eats Everything og Skream. Holly Herndon (US) lager mørk og eksperimentell elektronisk musikk. Debuten Movement fra 2012 ble hyllet opp i skyene, blant annet av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X